LauRie

Danske LAURIE arbejder ud fra mantraet: "It's got to feel right".
Der bliver lagt stor vægt på, at tøjet, der er produceret ud fra et bæredygtigt synspunkt, også er behageligt at have på.

For det skal føles rigtigt hele vejen fra tegnebordet, til det færdige produkt er på hylderne.
Med mere end 30 års erfaring som tøjproducen, følger LAURIE med udviklingen, og er meget bevidste om at producere med et bæredygtigt mindset, lytte til kundernes ønsker og værne om deres medarbejdere/kollegaer.
Her finder du dine nye uundværlige bukser – der er silhuetter som passer til enhver kvindekrop.

LAURIE

BÆREDYGTIGE BUKSER FRA LAURIE
Nu er det ikke fordi "bæredygtighed" bare er blevet et modefænomen. Hos LAURIE har det siden 1987 været vigtigt, at deres bukser er fremstillet af tekstiler, som er produceret under strenge krav til råvarerne, forarbejdningen og hvilket aftryk dette sætter på vores omverden. LAURIE vil være med til at stoppe den forurening af miljøet og dårlige arbejdsvilkår, der tit forbindes med tekstilindustrien. Som det første kvindelige Danske brand blev LAURIE i 2016 STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret. Dette er din garanti for, at LAURIE’s varer er testet fri for skadelige kemikalier. Du kan derfor være sikker på, at selv lynlåsen i dine nye OEKO-TEX® certificerede LAURIE jeans er fremstillet uden sundhedsskadelige kemikalier. Udover at producere kvalitetstøj støtter LAURIE flere mærkesager, der kæmper for at fremme menneske- og arbejdsrettigheder, miljø og antikorruption, blandt andet ved at være medlem af FN’s Global Compact.
Det glæder os at kunne tilbyde dig disse skønne bukser fra et dansk tøj brand, der udover at lave fantastiske varer virkelig tager del i kampen for bedre miljø og arbejdsrettigheder.

Bukser fra LAURIE

Her på webshoppen får du Nordeuropas største udvalg af LAURIE basisbukser.
LAURIE har designet bukser til alle kvinders kropsbygninger. Med LAURIE bukser i størrelse 34-56 fordelt på 7 forskellige basis-silhuetter (benvidder), er der rigeligt at vælge imellem. LAURIE bukser og jeans følger altid tidens trends og tendenser, så foruden at have et fantastisk basisprogram, finder du også sæsonaktuelle bukser med farver og skønne prints.
Den patenterede teknologi af de populære LAURIE Magic Slim bukser tog et helt år at udvikle fra ide til den færdige buks. Intet blev overladt til tilfældighederne og det at buksens front er fikseret ved lommerne, sikrer dig en flatterende facon – uden at de strammer. Dette har kvinder over hele verden opdaget – derfor er modellen LAURIE Magic Slim selv efter mange år stadig en populær buks i programmet. Magic Slim fås i regular og straight silhuetter (benvidder) - se nedenfor.


LAURIE bukseguide


LAURIE SLIM BUKSER

Bukserne følger kroppens form og giver et slankt udtryk ned langs benet

LAURIE CLASSIC BUKSER

Bukserne er slanke over lårene og løsere forneden, hvilket giver et slankt look med lige bukseben.

LAURIE BOOTCUT BUKSER

Bukserne er tætsiddende over lårene, men har svaj nederst med en bred fodvidde

LAURIE REGULAR BUKSER

Bukserne har et ben snit, der giver form uden at sidde til på benet. Regular er hverken for stramme eller for løse.

LAURIE STRAIGHT BUKSER

Bukserne er løsere i benvidden, og har næsten samme vidde fra lår til fod.

LAURIE LOOSE BUKSER

Bukserne har en løs benvidde fra hofte til fod.

LAURIE RELAXED BUKSER

Bukserne har samme bensnit som Regular, men er løsere omkring hofte og lår. Den har elastik i taljen.