LauRie

Danske LauRie arbejder ud fra mantraet: "It's got to feel right".
Der bliver lagt stor vægt på at tøjet der er produceret ud fra et bæredygtigt synspunkt, også er behageligt at have på.
Det SKAL føles rigtigt hele vejen fra tegnebordet til det færdige produkt er på hylderne.
Med mere end 30 års erfaring som tøjproducent til det danske marked, følger LauRie med udviklingen og er meget bevidste om at producere bæredygtigt, lytte til kundernes ønsker og værne om deres medarbejdere/kollegaer.
Her finder du dine nye uundværlige bukser – der er silhuetter som passer til enhver kvindekrop.

LauRie

Mantraet: "It's got to feel right" er noget designer Marlene Ihler går meget op i.
Der designes to kollektioner om året og her er der som altid stor fokus på bæredygtighed og komfort.
Dette har kvinder i over 20 lande nydt godt af. Silhuetterne er tidløse og kvaliteten er helt i top, så bukserne kan bruges sæson efter sæson. Alle bukser bliver designet i Danmark og produktionen foregår  i Europa, hvor der sikres en ansvarlig produktion. LauRie er tiltænkt kvinder der sætter komfort og kvalitet i højsædet. Her finder du uden tvivl en LauRie buksemodel, du ikke kan undvære i din garderobe. Vi hos Bustedwoman.com står klar i webshoppen til at vejlede dig, så du finder de helt rigtige LauRie bukser. Husk vi sender altid fragtfrit ved køb over 399 DKK – og vi gør alt for at afsende din ordre i løbet af 1-2 dage.

Bukser fra LauRie

Her på webshoppen får du Nordeuropas største udvalg af LauRie basisbukser.
LauRie har designet bukser til alle kvinders kropsbygninger. Med LauRie bukser i størrelse 32-56 fordelt på 9 forskellige basic silhuetter, er der rigeligt at vælge imellem. LauRie jeans følger altid tidens trends og tendenser, så foruden at have et fantastisk basisprogram, finder du også sæsonaktuelle bukser med farver og skønne prints.
Den patenterede teknologi af de populære LauRie Magic Slim bukser tog et helt år at udvikle fra ide til den færdige buks.
Intet blev overladt til tilfældighederne og det at buksens front er fikseret ved lommerne, sikrer dig en komplimenterende facon – uden at de strammer. Dette har kvinder over hele verden opdaget – derfor er modellen LauRie Magic Slim nu en af de bedst solgte modeller.

LauRie bukseguide


LauRie Skinny bukser

Bukserne har en tætsiddende silhuet og giver sidder til fra talje til fod.

LauRie Slim bukser

Bukserne følger kroppens form, og giver et slankt udtryk ned langs benet. Slim bukser har en bredere udformning ved anklerne end Skinny.

LauRie Classic bukser

Bukserne er slank over lårene og løsere forneden, hvilket giver et slankt look med lige bukseben.

LauRie Sleek bukser

Bukser er slanke over lårene og løsere forneden, hvilket giver lige bukseben. Sleek har en mere rummelig talje end Classic.

LauRie Bootcut bukser

Bukserne er tætsiddende over lårene, men har svaj og en bred fodvidde.

LauRie Regular bukser

Bukserne har et bensnit, der giver form uden at sidde til på benet. Regular er hverken for stramme eller for løse.

LauRie Straight bukser

Bukserne er løstsiddende, og har næsten samme vidde fra lår til fod. Der er tale om ligebenede jeans.

LauRie Loose bukser

Bukserne er løse fra hoften og ned langs benet.

LauRie Relaxed bukser

Bukserne har samme bensnit som Regular, men er løsere fra talje til fod, og har elastik i taljen.

Bæredygtige bukser fra LauRie

Nu er det ikke fordi "bæredygtighed" bare er blevet modefænomen. Hos LauRie har det siden 1987 været vigtigt at deres bukser er fremstillet af tekstiler, som er produceret under strenge krav til råvarerne, forarbejdningen og hvilket aftryk dette sætter på vores omverden. LauRie vil være med til at stoppe den forurening af miljøet og dårlige arbejdsvilkår, der tit forbindes med tekstilindustrien. Som det første kvindelige Danske brand blev LauRie i 2016 TANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret. Dette er din garanti for, at OEKO-TEX® certificeret bukser er hud- og miljøvenligt. Du kan derfor være sikker på, at selv lynlåsen i dine nye OEKO-TEX® certificerede LauRie jeans er fremstillet uden sundhedsskadelige kemikalier. Udover at producerer kvalitetstøj støtter LauRie flere mærkesager der kæmper for at fremme menneske- og arbejdsrettigheder, miljø og antikorruption, hvilket var grunden til at de tilsluttede sig FN’s Global Compact.
Det glæde os at kunne tilbyde dig disse skønne bukser fra et dansk tøj brand der udover at lave fantastiske silhuetter, virkelig tager del i kampen for bedre miljø og arbejdsrettigheder.