Vaskeanvisning

Vi angiver altid en kort vaskeanvisning på vores produktbeskrivelser, så shoppingen overskueliggøres, og så du ved, hvad du køber.

Nogle styles er ekstra sarte og skal plejes omhyggeligt. Vi råder til altid at læse den specifikke vaskeanvisning i de forskellige items, inden de vaskes.

Husk ellers altid tommelfingerreglerne:
- Hvis der er uld eller silke i materialet brug da specielt uld- og silkevaskemiddel.
- Vask tøjet så koldt så muligt, så undgår du, at tøjet krymper.
- At farvekode sine vaske er en god idé. Således undgås misfarvninger.
OM BUSTEDWOMAN

Vi tog med Bustedwoman.com de første spæde skridt i starten af år 2013, og vi løber nu afsted i både stiletter og sneakers for at yde den bedste service  i den virtuelle butik!
Vi er selv ivrige shoppere – naturligvis – og internettet og webshops har mange gange reddet os, når vi ikke kan finde en bestemt style i butikkerne, eller hvis det danske vejr ikke indbyder til spadsereture på strøgene omkring i landet.
Derfor var det næsten en selvfølge, at dagen også måtte komme, hvor vi selv røg i luften og på skærmen.

KUNDESERVICE

Vi kender det godt selv. Netshopping er sjovt og nemt overskueligt frem for at stase ind og ud af butikker den halve dag for at finde den perfekte skjorte – det eneste minus er, at man naturligvis ikke kan prøve tøjet på. Derfor sidder vi ivrigt klar bag skærmen til at svare på spørgsmål om pasform og kvalitet.


Webshop   21 26 30 03    /   Butik   86 82 30 00

BUSTED     ·     VESTERGADE 7     ·     8600 SILKEBORG     ·     TLF.: +45 21 26 30 03     ·     CVR 33234422     ·     INFO@BUSTEDWOMAN.COM
0 varer i kurven