Karmamia

Karmamia blev lanceret tilbage i 2016, og det er derfor et af de nye, spændende brands på den danske modescene. Stifteren, Mia Louise Jellig-Nielsen, er bosat i Dubai og har flere års erfaring fra mediebranchen, hvilket har haft stor indflydelse på hendes tilgang til mode: "Mode og journalistik har det til fælles, at de er med til at tegne et øjebliksbillede af verden omkring os". Karmamia vil derfor klæde kvinder på i moderne tøj med fokus på pasform samt klassiske farver og snit. De vil gøre op med brug-og-smid-væk-kulturen og skaber derfor moderigtigt tøj med klassiske elementer, så tøjet kan bruges sæson på sæson. Tøjet er skabt ud fra den skandinaviske minimalisme med et strejf af det eksotiske Mellemøsten, og du finder derfor lækkert kvalitetstøj fyldt med smukke farver og klassiske snit.  

Læs mere om Karmamia her

Karmamia bukser, bluser, t-shirt

Det kan ofte være svært at vælge det perfekte outfit, hvad enten det er til hverdag eller fest. Karmamia er især kendt for dets klassiske designs, som holder år efter år i din garderobe. Med de lækre styles fra kollektionen får du en smuk eller rå beklædning, der kan fungere til enhver anledning, hvad enten det er til familiefesten, en afslappet dag på kontoret, eller en tur i byen med veninderne. Hos mærket Karmamia finder du noget, som passer til enhver kvindes krop – både hvis du er slank eller har lidt kurver. Karmamias tøj fremhæver kvindekroppen på fineste vis med deres flotte kreationer og understreger din feminine side, men med kant og power. Tøjet har en let og elegant pasform, men får kant fra de mange mønstre og farver, som leder tankerne hen på det eksotiske og lune Mellemøsten.

Sæsonens favoritter – bukser og bluser fra Karmamia

Hvis du har brug for smart arbejdstøj, som understreger din personlighed og stil, er Karmamia lige noget for dig. Deres kollektioner rummer altid et stort udvalg af smarte jakker, bukser, bluser, kjoler m.m. i mange forskellige former, farver og snit, så der er noget for enhver smag. Tøjet er i et stilrent og lækkert udtryk og kan peppes op eller dresses ned alt efter, hvad man vælger af tilbehør til. Hos Karmamia finder du meget feminine styles i romatiske farver med smukke blomstertryk, men du finder også rå styles i mørkere farver med cool tryk. Du kan altså både vælge den feminine stil eller den rå, eller du kan kombinere dem for et unikt og personligt look. Brandet har rigtig mange fine sæt i deres kollektioner, og det matchende sæt er super populært i modebilledet. Selvom du vælger at købe et sæt, kan du dog sagtens benytte bukser og bluse hver for sig, hvilket blot øger stylingmulighederne. Karmamias kollektioner byder på en lang række lækre styles, så du nemt kan skabe dit helt eget personlige look til både hverdag og fest.

Eksklusiv mode til en overkommelig pris

På BUSTEDWOMAN.com finder du et stort udvalg af kjoler, bukser, blazere m.m. fra Karmamias nyeste kollektioner, der hver sæson bidrager med gode bud på absolutte must haves til den stilbevidste kvindes garderobe. Klik rundt på siden og find dit lækre, stilfulde eller rå modetøj fra Karmamia. Husk, at vi sender dine varer allerede i dag, hvis du bestiller inden klokken 14.00.