Butterfly

Butterfly Copenhagen er dansk brand, som står bag en lang række flotte pels- og lædervarer. Det er utroligt alsidigt mærke, og deres kollektioner spænder bredt. De er kendt for at designe tidløst tøj og accessories i skind og pels, og deres produkters høje kvalitet er ikke til at tage fejl af. Udtrykket er klassisk og enkelt med et lille twist. Det kan f.eks. være fede lynlåse, lommer eller udskæringer, som diskret bryder det enkle look. Butterfly Copenhagens kollektioner byder på både klassiske, feminine og rå styles, hvorfor der er rig mulighed for at finde en favorit, som passer til dig og din personlige stil.

Læs mere om Butterfly her:

Butterfly Copenhagen skindjakke – smart og rå

En læderjakke er nærmest en selvfølge i enhver kvindes garderobe i dag. Den er det sikre valg, fordi den kan bruges af kvinder i alle aldre, passer til alle stilarter og kan sættes sammen med stort set alt. Hos BUSTEDWOMAN har vi et skønt udvalg af lækre skindjakker fra Butterfly Copenhagen i forskellige længder, pasforme og farver. Du finder både helt klassiske skindjakker, rå læderjakker med fede lynlås-detaljer og feminine skinjakker i lyse farver. De kan alle styles forskelligt alt efter, hvilket look du ønsker. Brug en læderjakke til hverdag eller til fest, brug den til bukser eller kjole og brug den forår, sommer, efterår og vinter – Den går til alt. Hos BUSTEDWOMAN finder du et stort udvalg af lækre, bløde læderjakker fra Butterfly Copenhagen til enhver stil.

Skindnederdel fra Butterfly Copenhagen

Hos Butterfly Copenhagen finder du et udvalg af skindnederdele, som udover at være super smarte også er behagelige at have på. Vi har flere forskellige modeller og pasforme, så du kan med garanti finde den nederdel, der passer til din personlige stil. Nederdelene er udført i ægte, blødt kvalitetslæder, som gør at du altid vil føle dig godt tilpas. Du kan bruge din feminine, men rå nederdel fra Butterfly Copenhagen til mange forskellige lejligheder, og den kan styles på mange måder, så du er klar til både hverdag og fest. De lækre lædervarer er meget populære i modebilledet lige nu, og især skindnederdelen og læderleggings er sikre hit i klædeskabet. Det passer til alt og giver dit outfit et smart råt twist, men er samtidigt elegant og tidløs. En ekstra bonus ved lædertøj er, at det er utroligt slidstærk og ofte bliver pænere over tid. Kan det blive bedre?

Køb lækkert skindtøj fra Butterfly Copenhagen online

Med en læderjakke, nederdel, leggings eller bukser fra Butterfly Copenhagen får du skindtøj, der holder i mange år, og det bliver kun pænere med tiden. Alle produkterne er i høj kvalitet til fornuftige priser, og tøj i skind er altid en god investering. Vi er hos BUSTEDWOMAN vilde med lædertøj og det udtryk, det kan give ethvert outfit. Vi har hver især vores læderfavoritter fra Butterfly Copenhagen, og med det store udvalg kan du uden tvivl også finde din. Shop Butterfly Copenhagen online eller i butikken i Silkeborg. Shopper du online sender vi din nye lædervare i løbet af 1-2 dage, så du ikke behøver vente længe, før du kan hoppe i dit nye tøj.