Frank Lyman

Frank Lyman Design er et internationalt brand fra Canada, som hylder den selvsikre kvinde, som tør være unik og skille sig ud fra mængden. Kollektionen byder på flotte, klassiske styles, som understreger den feminine stil, og derfor har især kjoler en prominent plads i kollektionerne. Er du en powerkvinde, som gerne vil have klassisk design med et twist, er Frank Lyman Design er godt bud. Se BUSTEDWOMANs mange flotte styles fra brandet lige her.

Læs mere om Frank Lyman Design her:

Frank Lyman Design - tidløst design

Frank Lyman Design er et stort internationalt brand fra Quebec-provinsen i Canada, hvor 98% af fremstillingen også foregår. Frank Lyman Design designer elegant og stilfuldt tøj til modebevidste kvinder, som har power og tør være sig selv. Han beskriver selv hans kunder som værende selvsikre, stilsikre og spændende feminine kvinder, som har et ønske om at være unik og skille sig ud. Hans designs kendetegnes ved, ikke bare at være smarte, men ved også have mange smukke detaljer. Ifør dig f.eks. en af de mange smukke kjoler fra mærket og understreg din feminine side. De smukke kjoler kan du dresse op og ned alt efter humør, og med deres tidløse design holder de år efter år. I vores sortiment finder du både hverdagskjoler og festlige kjoler – Frank Lyman Design laver kjoler til enhver anledning.

Køb Frank Lyman Design tøj online her

Køb dine Frank Lyman Design favoritter online lige her på BUSTEDWOMAN.com. Vi sender fragtfrit og inden for 1-2 hverdage, så du lynhurtigt kan have dit nye tøj mellem hænderne. Når du shopper online, har du mulighed for at prøve tøjet i ro og mag hjemme i din stue og vurdere, om det passer til din personlige stil og garderobe. Var det ikke lige dig alligevel, kan du sende det retur, vi har nemlig 14 dages fuld returret. Vil du hellere handle i butik, så du kan se og røre ved tøjet? Så besøg vores butik i Silkeborg, hvor vores søde personale står klar til at hjælpe dig med at vælge de rette styles til dig.