Cro

C•RO er et veletableret buksefirma, der er iblandt de absolut førende på markedet. De har i de sidste 20 år gjort sig kendte på deres bukser med unikke pasformer til modne kvinder. Bukser skal ikke kun sidde fantastisk, de skal også være behagelige at have på, og det ved de hos C•RO. Deres bukser har en fantastisk pasform og er yderst komfortable, og bukserne har en behagelig høj talje, netop for at sikre dette. Derudover kommer C•RO bukser i væld af fine farver og designs, så du kan finde et par flotte bukser til enhver lejlighed.  

Læs mere om C·RO her:

Bukser med god pasform fra C·RO

Det kan være svært at finde bukser med den rette pasform. Det ved C•RO, og de har derfor gjort det lidt lettere for dig at finde et par bukser, som du bliver glad for sæson efter sæson. C•RO er et stærkt og førende mærke indenfor kvalitetsbukser til kvinder. Deres bukser er kendetegnet ved at have en super komfortabel pasform, som tilpasser sig kroppen. Derudover har bukserne en "opløftende effekt" på hofter og bagdel, hvilket er utrolig klædeligt til kvindekroppen. Hos C•RO kombineres den helt rette mængde af råhed, coolness og femininitet, som tilsammen er med til at skabe et smart og stilsikkert look. De formår at kombinere æstetik og funktionalitet i et, og resultatet er super fede bukser, som både er moderigtige og komfortable på samme tid. Du behøver altså ikke gå på kompromis med komforten for at få smarte bukser, når du vælger bukser fra C•RO. Du kan gå efter klassiske bukser i sort, hvid eller blå for et par tidløse bukser, som kan holde sæson på sæson. Du kan også være modig og vælge et par bukser i din yndlingsfarve eller i en af sæsonens it-farver. C•RO giver dig mange valgmuligheder, og det er næsten kun fantasien, som sætter grænser. Et par kvalitetsbukser kan nemlig bruges på arbejde og til fest alt efter, hvordan man styler dem. Hos BUSTEDWOMAN.com finder du en stor variation af bukser fra C•RO. Kom ind i vores butik, hvor vi står klar til at hjælpe dig med at finde de perfekte bukser til dig. Du kan også shoppe C•RO online her på webshoppen, og vi sidder selvfølgelig klar ved telefon og mail, hvis du har brug for hjælp. Vi sender dine bukser i løbet af 1-2 dage, så kan du prøve dem derhjemme i fred og ro. Så kan shopping ikke blive nemmere!

Designteamet finder inspiration på deres rejser

Køber du C•RO bukser kan du vide dig sikker på, at dine bukser altid er up to date. Brandets designteam arbejder hårdt for, at kollektionerne konstant er på højde med tidens trends, og hvad den moderne kvinde i dag kræver af sine bukser. Der bliver tænkt nøje i stil, humør og personlighed, og hvordan man får det helt rigtige udtryk i designet. I kollektionerne lægger de vægt på, at silhuetten er chic og feminin samt klæder kvindekroppen og dens former. Designteamet lader sig inspirere på deres rejser til alle verdensdele for herefter at fortolke internationale trends og ideer til den skandinaviske stil, som de er kendt for.