Depeche

Hos BUSTEDWOMAN har vi et stort udvalg af lækre bælter fra Depeche. Depeche bælter er kendetegnet ved det enkle og rå design med et strejf af feminisme. Depeche blev lanceret i 1999 og har ved hjælp af hårdt arbejde vokset sig til at blive det, de er i dag – det førende firma inden for produktion af smarte læderbælter af høj kvalitet i Danmark. Depeche laver bælter til den moderne og moderigtige kvinde, som sætter pris på detaljerne. Og du er ikke i tvivl om, at detaljerne er nøje udvalgt for at skabe det helt rigtige look.  Herunder ser du vores udvalgte favoritter, som hurtigt kan pifte enhver kvindegarderobe op.

Læs mere om Depeche her:

Depeche – kvalitets bælter

Depeche er en dansk virksomhed, som designer trendy bælter og tasker. Firmaet blev grundlagt i 1999 i Danmarks modemetropol København, men flyttede i 2013 til deres nuværende lokation ved Horsens havn i Jylland. Firmaet har på baggrund af deres brede produktsortiment af smarte accessories fået stor succes i lande som Norge, Sverige og Tyskland. Depeches grundlægger og designer Janni Hørdum er kendt for at designe items i den bedste kvalitet med høj funktionalitet og gennemførte designs. Alle bælter laves i de bedste læderkvaliteter, og du kan være sikker på at få et bælte, hvor pris og kvalitet hænger sammen.

Depeche - moderigtige bælter

De lækre bælter er fremstillet af det bedste skind, som giver dem et eksklusivt og råt look. Alle items er kendetegnet ved et stilrent og råt design tilført enkelte feminine detaljer. De smarte designs henvender sig til den moderne og sofistikerede kvinde, der har sans for design og kvalitet. Et bælte fra Depeche giver det sidste touch til dit outfit, og Depeche bælter fås i forskellige bredder med nitter og print og i skind eller pels. Der er masser af muligheder! Klik dig rundt mellem vores store udvalg på BUSTEDWOMAN.com.

Køb Depeche bælter online

Du finder flotte bælter fra Depeche online lige her hos BUSTEDWOMAN.com. Et bælte kan være med til at pifte ethvert outfit op, så mangler du prikken over i’et, kan det findes her. Vi sender dit nye bælte fragtfri og inden for 1-2 hverdage. Så skynd dig at klikke dit bælte hjem nu. Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål? Vores venlige personale står klar til at hjælpe dig – både i vores fysiske butik i Silkeborg, men også hvis du handler online.