Kundeservice

Hos BUSTEDWOMAN bestræber vi os på at yde en god service, hvad enten du shopper i vores butik eller webshop. Vi står derfor altid klar til at besvare eller varetage forskellige forespørgsler, og vi tilbyder kvalificeret hjælp inden for følgende områder:

•  Styling og trendadvisering
•  Kvalitet og vaskeanvisning
•  Pasform og størrelsesguide
•  Bestilling af styles og størrelser

Kontakt os på telefon 21 26 30 03 eller på mail: info@bustedwoman.com alle hverdage fra 9-16, så svarer vi så hurtigt, vi kan!
Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os på mail om aftenen og i weekenderne - så bestræber vi os på at besvare din mail hurtigst muligt! 

Så tøv ikke endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi vil rigtig gerne hjælpe!

De bedste hilsner
BUSTEDWOMAN
OM BUSTEDWOMAN

Hos BUSTEDWOMAN er vi stolte af at være en stærk multibrand store, som kan tilbyde dig et bredt, men nøje udvalgt sortiment af eksklusive styles fra tidens dygtigste designere – hvad enten du shopper i vores butik eller webshop. Vi sætter store krav til shoppeoplevelsen og tror på, at god service er lige så vigtigt som lækre designs. Vores professionelle og erfarne team står derfor altid klar til at guide dig gennem de mange mærker, designs og materialer, indtil vi finder det helt rigtige til netop dig. Shopping skal være sjovt, og vi har gjort vores bedste for at skabe et spændende modeunivers, hvor du aldrig bliver træt af at gå på opdagelse. Rigtig god fornøjelse!

KUNDESERVICE

Er du i tvivl om størrelsen? Har du spørgsmål om materiale eller pasform? Eller er din størrelse udsolgt? Fortvivl ej, for hos BUSTEDWOMAN sidder vi klar ved tasterne og på telefonen for at give dig den bedst mulige service, når du besøger vores webshop. Så ring eller skriv til os, vi vil rigtig gerne hjælpe.


Webshop   21 26 30 03    /   Butik   86 82 30 00

BUSTED     ·     VESTERGADE 7     ·     8600 SILKEBORG     ·     TLF.: +45 21 26 30 03     ·     CVR 33234422     ·     INFO@BUSTEDWOMAN.COM
0 varer i kurven