Kundeservice

Kontakt os på telefon 21 26 30 03 mandag-fredag fra 9-16 eller på mail: info@bustedwoman.com - så svarer vi så hurtigt, vi kan! Kontakt os også gerne på mail om aftenen samt i weekenderne - så bestræber vi os på at besvare jeres mails så hurtigt som muligt!

Vi kender det godt selv. Netshopping er sjovt, nemt og overskueligt frem for at stase ind og ud af butikker den halve dag for at finde den perfekte skjorte – det eneste minus er, at man naturligvis ikke kan prøve tøjet på. Derfor sidder vi klar bag skærmen til at svare på spørgsmål om alt fra pasform til kvalitet.

Her I huset vil vi gerne profilere os på en ekstraordinær og god kundeservice, så
hele shoppeoplevelsen bliver god fra start til slut. Derfor vil vi gerne yde lidt ekstra og tilbyde lidt mere end de andre.
Vi er altid klar til at besvare eller varetage forskellige forespørgsler, og vi tilbyder kvalificeret hjælp inden for følgende områder:

•  Styling og trend-advisering
•  Kvalitet og vaskeanvisning
•  Pasform og størrelsesguide
•  Hurtig og sikker servicering, så du modtager dine varer hurtigst muligt

Så tøv ikke endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

De bedste hilsner
BUSTEDWOMAN
OM BUSTEDWOMAN

Vi tog med Bustedwoman.com de første spæde skridt i starten af år 2013, og vi løber nu afsted i både stiletter og sneakers for at yde den bedste service  i den virtuelle butik!
Vi er selv ivrige shoppere – naturligvis – og internettet og webshops har mange gange reddet os, når vi ikke kan finde en bestemt style i butikkerne, eller hvis det danske vejr ikke indbyder til spadsereture på strøgene omkring i landet.
Derfor var det næsten en selvfølge, at dagen også måtte komme, hvor vi selv røg i luften og på skærmen.

KUNDESERVICE

Vi kender det godt selv. Netshopping er sjovt og nemt overskueligt frem for at stase ind og ud af butikker den halve dag for at finde den perfekte skjorte – det eneste minus er, at man naturligvis ikke kan prøve tøjet på. Derfor sidder vi ivrigt klar bag skærmen til at svare på spørgsmål om pasform og kvalitet.


Webshop   21 26 30 03    /   Butik   86 82 30 00

BUSTED     ·     VESTERGADE 7     ·     8600 SILKEBORG     ·     TLF.: +45 21 26 30 03     ·     CVR 33234422     ·     INFO@BUSTEDWOMAN.COM
0 varer i kurven