Om webshoppen


Vi tog med bustedwoman.com de første spæde skridt i starten af år 2013, og er derfor stadig en relativ ny webshop.
Ikke desto mindre løber vi nu af sted i både stiletter og sneakers for at yde den bedste service i den virtuelle boutique!

Vi er selv ivrige shoppere – naturligvis – og internettet og webshops har mange gange reddet os, når vi ikke kan finde en bestemt style i butikkerne, eller hvis det danske vejr ikke indbyder til spadsereture på strøgene omkring i landet.
Derfor var det næsten en selvfølge, at dagen også måtte komme, hvor vi selv røg i luften og på skærmen.

Vi har på kort tid opbygget en bred vifte af regelmæssige kunder over hele landet, og vi lægger stor vægt på god kommunikation og en god shoppeoplevelse fra første klik til pakken er modtaget – sådan vil vi helst selv have det; vi er krævende kvinder!

Webshoppen fungerer, udover shop, også som et virtuelt showroom og en inspirationsplatform, hvor man kan finde tips og idéer til styling, nyheder samt advisering om sæsonens hotteste trends.

Kundeservice
Har du spørgsmål - kontakt info@bustedwoman.com eller ring på tlf. + 45 21 26 30 03

Hvis vi ikke lige har størrelsen på vores shop, kan du altid prøve at ringe eller maile til os, og så skal vi se hvad vi kan gøre for dig.

Så klik endelig løs - vi sidder på den anden side af skærmen og er klar til at hjælpe dig.
OM BUSTEDWOMAN

Hos BUSTEDWOMAN er vi stolte af at være en stærk multibrand store, som kan tilbyde dig et bredt, men nøje udvalgt sortiment af eksklusive styles fra tidens dygtigste designere – hvad enten du shopper i vores butik eller webshop. Vi sætter store krav til shoppeoplevelsen og tror på, at god service er lige så vigtigt som lækre designs. Vores professionelle og erfarne team står derfor altid klar til at guide dig gennem de mange mærker, designs og materialer, indtil vi finder det helt rigtige til netop dig. Shopping skal være sjovt, og vi har gjort vores bedste for at skabe et spændende modeunivers, hvor du aldrig bliver træt af at gå på opdagelse. Rigtig god fornøjelse!

KUNDESERVICE

Er du i tvivl om størrelsen? Har du spørgsmål om materiale eller pasform? Eller er din størrelse udsolgt? Fortvivl ej, for hos BUSTEDWOMAN sidder vi klar ved tasterne og på telefonen for at give dig den bedst mulige service, når du besøger vores webshop. Så ring eller skriv til os, vi vil rigtig gerne hjælpe.


Webshop   21 26 30 03    /   Butik   86 82 30 00

BUSTED     ·     VESTERGADE 7     ·     8600 SILKEBORG     ·     TLF.: +45 21 26 30 03     ·     CVR 33234422     ·     INFO@BUSTEDWOMAN.COM
0 varer i kurven