Tøj til kvinder

Hos BUSTEDWOMAN elsker vi at sælge tøj og kvinder elsker at købe tøj - det kan vi ligeså godt erkende!
Vi har fokus på tøj til kvinder, og vi bestræber os på, at du altid kan finde det nyeste inden for damemoden, så jagten på nyt tøj til garderoben bliver nemmere.
Vi tilbyder et bredt sortiment af tøj til kvinder fra mere end 50 forskellige brands – både danske og internationale.
Blandt vores store udvalg af mærker vil du derfor kunne finde tøj fra kendte brands som By Malene Birger, Gestuz, Custommade, Sofie Schnoor, MASAI, Mos Mosh, Denim Hunter, Bitte Kai Rand og mange, mange flere. Så uanset om du er til det klassiske, feminine eller rå look, og er på jagt efter nyt tøj til hverdagen eller en kjole til den næste fest, vil det være at finde hos BUSTEDWOMAN.

Næste gang du indleder jagten på nyt tøj til garderoben, eller blot vil forkæle dig selv med en ekstra silkebluse så tag et smut forbi butikken og se det store udvalg af tøj til kvinder eller se vores omfattende sortiment her
OM BUSTEDWOMAN

Vi tog med Bustedwoman.com de første spæde skridt i starten af år 2013, og vi løber nu afsted i både stiletter og sneakers for at yde den bedste service  i den virtuelle butik!
Vi er selv ivrige shoppere – naturligvis – og internettet og webshops har mange gange reddet os, når vi ikke kan finde en bestemt style i butikkerne, eller hvis det danske vejr ikke indbyder til spadsereture på strøgene omkring i landet.
Derfor var det næsten en selvfølge, at dagen også måtte komme, hvor vi selv røg i luften og på skærmen.

KUNDESERVICE

Vi kender det godt selv. Netshopping er sjovt og nemt overskueligt frem for at stase ind og ud af butikker den halve dag for at finde den perfekte skjorte – det eneste minus er, at man naturligvis ikke kan prøve tøjet på. Derfor sidder vi ivrigt klar bag skærmen til at svare på spørgsmål om pasform og kvalitet.


Webshop   21 26 30 03    /   Butik   86 82 30 00

BUSTED     ·     VESTERGADE 7     ·     8600 SILKEBORG     ·     TLF.: +45 21 26 30 03     ·     CVR 33234422     ·     INFO@BUSTEDWOMAN.COM
0 varer i kurven