Tøj til kvinder

Hos BUSTEDWOMAN elsker vi at sælge tøj, og kvinder elsker at købe tøj - det kan vi ligeså godt erkende!
Vi har fokus på tøj til kvinder, og vi bestræber os på, at du altid kan finde det nyeste inden for damemoden, så jagten på nyt tøj til garderoben bliver nemmere.
Vi tilbyder et bredt sortiment af tøj til kvinder fra mere end 50 forskellige brands – både danske og internationale.
Blandt vores store udvalg af mærker vil du derfor kunne finde tøj fra kendte brands som By Malene Birger, Gestuz, Custommade, Sofie Schnoor, MASAI, Mos Mosh, Denim Hunter, Bitte Kai Rand og mange, mange flere. Så uanset om du er til det klassiske, feminine eller rå look, og er på jagt efter nyt tøj til hverdagen eller en kjole til den næste fest, vil det være at finde hos BUSTEDWOMAN.

Næste gang du indleder jagten på nyt tøj til garderoben, eller blot vil forkæle dig selv med en ekstra silkebluse så tag et smut forbi butikken og se det store udvalg af tøj til kvinder eller se vores omfattende sortiment her
OM BUSTEDWOMAN

Hos BUSTEDWOMAN er vi stolte af at være en stærk multibrand store, som kan tilbyde dig et bredt, men nøje udvalgt sortiment af eksklusive styles fra tidens dygtigste designere – hvad enten du shopper i vores butik eller webshop. Vi sætter store krav til shoppeoplevelsen og tror på, at god service er lige så vigtigt som lækre designs. Vores professionelle og erfarne team står derfor altid klar til at guide dig gennem de mange mærker, designs og materialer, indtil vi finder det helt rigtige til netop dig. Shopping skal være sjovt, og vi har gjort vores bedste for at skabe et spændende modeunivers, hvor du aldrig bliver træt af at gå på opdagelse. Rigtig god fornøjelse!

KUNDESERVICE

Er du i tvivl om størrelsen? Har du spørgsmål om materiale eller pasform? Eller er din størrelse udsolgt? Fortvivl ej, for hos BUSTEDWOMAN sidder vi klar ved tasterne og på telefonen for at give dig den bedst mulige service, når du besøger vores webshop. Så ring eller skriv til os, vi vil rigtig gerne hjælpe.


Webshop   21 26 30 03    /   Butik   86 82 30 00

BUSTED     ·     VESTERGADE 7     ·     8600 SILKEBORG     ·     TLF.: +45 21 26 30 03     ·     CVR 33234422     ·     INFO@BUSTEDWOMAN.COM
0 varer i kurven