Why we love Paris

Hos Busted elsker vi mode, og derfor elsker vi også Paris som altid rummer den nyeste mode.

Når der er tale om mode, kan man ikke undgå Europas største modecentrum, nemlig Paris.
Paris er kendt som Europas modemekka, og er hjemby for mange af de store modehuse og modeskabere.
Udover de kendte modehuse og modeskabere huser byen også det kendte kvarter ”Le Sentier”, som siden det 18. århundrede har været centrum for tekstilindustrien. I kvarterets små gader finder man producenter og grossister, som er kendt for at følge de seneste tendenser i moden, levere kollektioner hurtigt og til gode priser.

Hos Busted går turen flere gange om året til Paris for at udforske modens nyeste tendenser, for at indkøbe de nyeste styles og hente dem hjem til Busted, så du altid kan finde Paris' nyeste mode hos os.
På ture gennem Paris’ små gader udforsker vi den nyeste mode og tendenser, hvor vi også besøger producenterne. Her håndplukker vi de nyeste styles indenfor moden og køber dem direkte fra producenterne til gode priser.

På vores ture køber vi altid et bredt sortiment af dejlige, smukke, anderledes og nyeste styles, så du hos Busted altid kan finde et stort udvalg af tøj fra Paris. Dog køber vi aldrig mere end 4-5 stykker af hver style, så når du køber tøj fra Paris hos os, vil du altid være sikret at få en unik style med hjem.OM BUSTEDWOMAN

Vi tog med Bustedwoman.com de første spæde skridt i starten af år 2013, og vi løber nu afsted i både stiletter og sneakers for at yde den bedste service  i den virtuelle butik!
Vi er selv ivrige shoppere – naturligvis – og internettet og webshops har mange gange reddet os, når vi ikke kan finde en bestemt style i butikkerne, eller hvis det danske vejr ikke indbyder til spadsereture på strøgene omkring i landet.
Derfor var det næsten en selvfølge, at dagen også måtte komme, hvor vi selv røg i luften og på skærmen.

KUNDESERVICE

Vi kender det godt selv. Netshopping er sjovt og nemt overskueligt frem for at stase ind og ud af butikker den halve dag for at finde den perfekte skjorte – det eneste minus er, at man naturligvis ikke kan prøve tøjet på. Derfor sidder vi ivrigt klar bag skærmen til at svare på spørgsmål om pasform og kvalitet.


Webshop   21 26 30 03    /   Butik   86 82 30 00

BUSTED     ·     VESTERGADE 7     ·     8600 SILKEBORG     ·     TLF.: +45 21 26 30 03     ·     CVR 33234422     ·     INFO@BUSTEDWOMAN.COM
0 varer i kurven