Why we love Paris

Hos Busted elsker vi mode, og derfor elsker vi også Paris, som altid rummer den nyeste mode.

Når der er tale om mode, kan man ikke undgå Europas største modecentrum, nemlig Paris.
Paris er kendt som Europas modemekka og er hjemby for mange af de store modehuse og modeskabere.
Udover de kendte modehuse og modeskabere huser byen også det kendte kvarter ”Le Sentier”, som siden det 18. århundrede har været centrum for tekstilindustrien. I kvarterets små gader finder man producenter og grossister, som er kendt for at følge de seneste tendenser i moden, levere kollektioner hurtigt og til gode priser.

Hos Busted går turen flere gange om året til Paris for at udforske modens nyeste tendenser, for at indkøbe de nyeste styles og hente dem hjem til Busted, så du altid kan finde Paris' nyeste mode hos os.
På ture gennem Paris’ små gader udforsker vi den nyeste mode og tendenser, hvor vi også besøger producenterne. Her håndplukker vi de nyeste styles indenfor moden og køber dem direkte fra producenterne til gode priser.

På vores ture køber vi altid et bredt sortiment af dejlige, smukke, anderledes og nyeste styles, så du hos Busted altid kan finde et stort udvalg af tøj fra Paris. Dog køber vi aldrig mere end 4-5 stykker af hver style, så når du køber tøj fra Paris hos os, vil du altid være sikret at få en unik style med hjem.


OM BUSTEDWOMAN

Hos BUSTEDWOMAN er vi stolte af at være en stærk multibrand store, som kan tilbyde dig et bredt, men nøje udvalgt sortiment af eksklusive styles fra tidens dygtigste designere – hvad enten du shopper i vores butik eller webshop. Vi sætter store krav til shoppeoplevelsen og tror på, at god service er lige så vigtigt som lækre designs. Vores professionelle og erfarne team står derfor altid klar til at guide dig gennem de mange mærker, designs og materialer, indtil vi finder det helt rigtige til netop dig. Shopping skal være sjovt, og vi har gjort vores bedste for at skabe et spændende modeunivers, hvor du aldrig bliver træt af at gå på opdagelse. Rigtig god fornøjelse!

KUNDESERVICE

Er du i tvivl om størrelsen? Har du spørgsmål om materiale eller pasform? Eller er din størrelse udsolgt? Fortvivl ej, for hos BUSTEDWOMAN sidder vi klar ved tasterne og på telefonen for at give dig den bedst mulige service, når du besøger vores webshop. Så ring eller skriv til os, vi vil rigtig gerne hjælpe.


Webshop   21 26 30 03    /   Butik   86 82 30 00

BUSTED     ·     VESTERGADE 7     ·     8600 SILKEBORG     ·     TLF.: +45 21 26 30 03     ·     CVR 33234422     ·     INFO@BUSTEDWOMAN.COM
0 varer i kurven