Windowshopping

Er man på udkig efter sæsonens nyeste trends og tendenser, er window-shopping altid en god ide. Her sættes der ofte fokus på sæsonens farver og key-items - så det er en super måde at blive inspireret på.

På denne side kan I lade jer inspirere af vores vinduer, som ca. hver anden uge bliver pyntet med nye, moderigtige outfits.

Klik på de markerede links under billederne for at se alle de forskellige styles, der er brugt.

Uge 44 - By Malene Birger

Vintersæsonen står på sit højeste og By Malene Birger pryder vinduerne alt fra varme outfits til festlooks i fantastiske farver. Oplev dem i butikken eller se alle By Malene Birger nyheder her:
https://www.bustedwoman.com/by-male...

Uge 44 - Gustav

I uge 44 har vi i vinduet fremhævet nogle af sæsonens stærkeste styles fra Gustav. Tag et nærmere kig på de sofistikerede og stilrene styles med unikke detaljer her:
https://www.bustedwoman.com/gustav/


Uge 42 - Bitte Kai Rand

Vinteren står for døren og i uge 42 har vi fokus på  sæsonens  lækre overtøj og  smarte styles fra Bitte Kai Rand. Oplev dem i butikken eller find alle styles fra Bitte Kai Rand her:  https://www.bustedwoman.com/bitte-k...


Uge 42 - Mos Mosh

I uge 42 har vi tilmed fokus på det populære brand Mos Mosh.
Se de fine styles fra Mos Mosh i butikken eller online her:  https://www.bustedwoman.com/mos-mos...


Uge 40 - Annette Görtz

Annette Görtz har igen i denne sæson leveret en fantastisk kollektion. Kvaliteten er i top som altid, og stilen er perfekt til dig som vil være klassisk med kant. Se alle de fede styles her: https://www.bustedwoman.com/annette...

Uge 40 - Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger er et af vores nye brands dette efterår, og vi er så glade for at have fået det ind. Hilfiger kommer med den fedeste "cool-but-casual" stil - og så er deres vinterjakker to die for. Se alle de fede styles her: https://www.bustedwoman.com/tommy-h...

Uge 38 - Gustav

Vi elsker Gustav for deres fine designs og fine kvalitet.
Se her de smarte style fra Gustav her: https://www.bustedwoman.com/gustav/

Uge 38 - DAY

Lige nu sætter vi fokus på skønne Day Birger et Mikkelsen.
Se de fine og smarte style her: https://www.bustedwoman.com/day-bir...

UGE 36 - Bitte Kai Rand

Vi elsker Bitte Kai Rand, og i denne uge pryder hendes smukke efterårskollektion vores ene vindue.
Der er styles til både hverdag og fest, og de kan kombineres på kryds og tværs for super fede looks.

Se alle de forskellige styles fra Bitte Kai Rand her:  https://www.bustedwoman.com/bitte-k...


UGE 36 - Sofie Schnoor

I denne sæson har vi fået en stor del af Sofie Schnoors kollektion, og vi er alle helt vilde med den. Stilen er enkel og sofistikeret, og så er priserne ganske overkommelige.

Se alle de forskellige styles fra Sofie Schnoor lige her:  https://www.bustedwoman.com/sofie-s...


Uge 34 Maison Scotch

Se de nye skønne styles fra Maison Scotch. Kollektionen rummer smarte bukser og overdele i sæsonens trends.
Se de cool styles her: https://www.bustedwoman.com/maison-...

Uge 34 - By Malene Birger

Den nye sæson er ved at så småt begynde. Se de smukke nyheder fra By Malene Birger. Styles i smukke farver og lækre kvaliteter. Oplev dem i butikken eller se de styles her: https://www.bustedwoman.com/by-male...

Uge 32 - Mos Mosh

Se de nye lækre styles fra danske Mos Moshs eftersårs kollektion.  Nye cool jeans kombineret med skjorter i lækre farver.  
Se alle de fine styles her https://www.bustedwoman.com/mos-mos...

UGE 32 - Custommade

Efterårssæsonen er så småt begyndt, og Custommade har allerede leveret første del af deres smukke kollektion. Derfor har vi valgt at sætte fokus på de fine styles, og pyntet vores butiksvinduer med nogle super cool outfits. Se og shop dem lige her:
https://www.bustedwoman.com/customm...


OM BUSTEDWOMAN

Hos BUSTEDWOMAN er vi stolte af at være en stærk multibrand store, som kan tilbyde dig et bredt, men nøje udvalgt sortiment af eksklusive styles fra tidens dygtigste designere – hvad enten du shopper i vores butik eller webshop. Vi sætter store krav til shoppeoplevelsen og tror på, at god service er lige så vigtigt som lækre designs. Vores professionelle og erfarne team står derfor altid klar til at guide dig gennem de mange mærker, designs og materialer, indtil vi finder det helt rigtige til netop dig. Shopping skal være sjovt, og vi har gjort vores bedste for at skabe et spændende modeunivers, hvor du aldrig bliver træt af at gå på opdagelse. Rigtig god fornøjelse!

KUNDESERVICE

Er du i tvivl om størrelsen? Har du spørgsmål om materiale eller pasform? Eller er din størrelse udsolgt? Fortvivl ej, for hos BUSTEDWOMAN sidder vi klar ved tasterne og på telefonen for at give dig den bedst mulige service, når du besøger vores webshop. Så ring eller skriv til os, vi vil rigtig gerne hjælpe.


Webshop   21 26 30 03    /   Butik   86 82 30 00

BUSTED     ·     VESTERGADE 7     ·     8600 SILKEBORG     ·     TLF.: +45 21 26 30 03     ·     CVR 33234422     ·     INFO@BUSTEDWOMAN.COM
0 varer i kurven