BUKSEGUIDE: Populære buksemodeller fra 2-BizVelkommen til efterårets 2-Biz bukseguide. På denne side har vi fokus på 3 populære buksemodeller; Celona, Kaxy og Rany. I videoen ovenfor præsenterer vi de tre modeller. Længere nede på siden kan du se og shoppe bukserne i sæsonens nyeste farver samt basisvarianter. Hvis du har lyst til at gå på opdagelse i Danmarks største udvalg af 2-Biz, kan du gøre det lige her.


CELONA BUKSER

Celona er en velkendt og meget populær model fra 2-Biz. Har du behov for rummelige bukser med god plads omkring hofter, numse og lår, så er Celona det rette valg for dig. Bukserne føles behagelige at have på, de er strækbare og med en yderst god komfort. 
Celona fås i et stort udvalg af farver – både basisvarianter, men også nye smarte efterårsfarver.
KAXY BUKSER

Kaxy er designet til kvinden med slankere ben og eventuelt med fylde på maven. Modellen har et enkelt, klassisk og tidløst udtryk. Kaxy kan styles både op og ned og bruges til hverdag og fest. Bukserne har en utrolig lækker pasform og er produceret i en lækker, behagelig og blød kvalitet. Kaxy fås i et væld af farver - det inkluderer basisvarianterne som er fast i vores sortiment, men også de spritnye efterårsfarver.
RANY BUKSER

Rany er, ligesom Kaxy, designet til kvinden med slankere ben og eventuelt med behov for ekstra plads omkring maven. Rany og Kaxy er fuldkommen ens i pasformen, den eneste forskel er at Rany har fede og rå lynlåsdetaljer i stedet for knapper. Rany findes, som de andre modeller, i basisfarver og et helt nyt udvalg af efterårsfarver. Er du vild med denne bukse-model, men har behov for ekstra længde? Så har vi løsningen. Modellen Lany er med samme pasform, blot med 7 cm. ekstra benlængde.SE DEN NYE FORÅRSKOLLEKTION

Hos BUSTEDWOMAN.com finder du Danmarks største online udvalg af 2-Biz.
Klik nedenunder og gå på opdagelse i de mange smukke styles fra denne sæson.