Co'couture jakke & frakke

FIND FEMININE OG KLASSISKE JAKKER FRA CO’COUTURE
På denne side finder du jakker, som alle emmer af nordisk enkelhed og har et strejf af fransk elegance. Vil du gerne følge modens trends og tendenser og samtidig fastholde et unikt og feminint udtryk, så kan en Co’couture jakke meget vel, være lige det du leder efter. Hos os finder du både lange jakker, mellemlange jakker og korte jakker, med trendy og feminine detaljer, som leder vores tanker hen mod det romantiske Paris. Uanset om du leder efter en vinterjakke eller overgangsjakke, en jakke til hverdag eller til mere festlige anledninger, så finder du helt sikkert en jakke, som passer helt perfekt til dig, hvad end du har af planer.

Co'couture jakke & frakke

LUNE OG UNIKKE JAKKER
Co’couture er et brand med ’Parisiennes’ i hjertet, og dette kommer i særdeleshed også til udtryk i deres unikke og klassiske jakker. For det er netop en følelse af unikhed og klassisk fransk elegance du får, når du har en Co’couture jakke på. Derudover er de smukke jakker fra Co’couture fremstillet af delikate og slidstærke materialer i moderigtige farver, der omfavner kroppen på bedste vis. Jakkerne fungerer perfekt som det yderste lag, og du kan både lade din jakke fra Co’couture stå åben udover et par bukser og en Co’couture T-shirt, eller du kan holde den lukket, på de ekstra kølige dage. Ønsker du et casual udtryk, kan du style din jakke med et par smarte sneakers, og er du ude efter et mere feminint udtryk, kan du style din jakke med par høje støvler. Muligheder er der mange af, og hvordan du vælger at style din jakke, er helt op til dig.
HOLD VARMEN MED EN CO’COUTURE JAKKE
Hos Bustedwoman er vi vilde med sæsonens forskellige jakker, og i takt med at sæsonerne skifter, så skifter vores behov for jakker og andet overtøj også. Derfor finder du også forskellige modeller af jakker fra Co’couture her hos os, så du er godt dækket ind til hvad end vejret bringer. Du finder både quiltede jakker, fleece jakker, anorak jakker og mange flere, med klassiske og moderigtige detaljer, som alle sikrer dig et unikt og trendy signaturlook, uanset årstid. Brug din jakke udover din Co’couture Kjole, bluse, strik, eller hvad end du har lyst til. En Co’couture jakke går nemlig til det hele, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvordan du vælger at style den.