Ponchoer

Under dette sortiment finder du vores store udvalg af smarte ponchoer i den skønneste kvalitet.
En poncho er et super godt alternativ til en cardigan eller som et lækkert, ekstralunende lag oven på en skindjakke. Den har et super spændende snit med flere små og fine detaljer, og du kan anvende den over både bukser og kjoler for at skabe et altid moderigtigt og smart look! Du kan finde eksklusive ponchoer i uld og pels og et hav af flotte farver hos os, og du kan finde dem alle lige her.

Poncho til damer

En poncho er et rigtig smart og lækkert stykke tøj, som kan anvendes til ALLE outfits. Den er desuden super lækker, blød og dejlig varm. Kan det blive bedre? Ponchoer findes i mange forskellige modeller, og det gør den også her hos BUSTEDWOMAN. Vi har dem med lange ærmer, korte ærmer og uden ærmer, med krave og uden, i uld, pels eller strikket kvalitet. Vi har altid det seneste nye inden for ponchoer, så du er sikker på altid at kunne finde en smart en af slagsen hos os. Vi udvælger dem nøje, så du får eksklusive ponchoer med smarte detaljer i lækre kvaliteter.

Poncho i pels

En poncho i pels giver dit outfit et elegant og lækkert tvist, og den kan benyttes til alt. Brug den for eksempel over en sort aftenkjole eller smart festkjole for et eksklusivt og elegant look. Ponchoen giver dig varmen, men lader stadig den flotte kjole være i fokus, hvorimod en jakke ville gemme kjolen. Du kan også tage den over dit hverdagsoutfit i stedet for en cardigan eller over din jakke for et smart udtryk og lidt ekstra varme.

Poncho i uld

En poncho i uld giver dig varmen, og den passer til alt. Den kan bruges året rundt til enhver lejlighed, og vælger du et tidløs design, holder den år efter år. Du kan bruge den indendørs i stedet for en cardigan eller en striktrøje eller oven på dit overtøj, når du skal ud. En stor eller oversize poncho i uld er også en lækker sag, når du rejser. Den giver varme og er behagelig at have på, og du kan krølle dig sammen i den, når du for eksempel skal sove i flyet, bilen eller toget. Den er holdbar, krøller ikke og fylder ikke så meget, så du kan nemt have den med i tasken eller kufferten, så du hurtigt kan finde den frem, når du er på farten.