Mærker
Sortiment
Størrelse
Farve

Ragdoll

Ragdoll blev grundlagt i 2013 af designer Lisa Larson, som ønskede at skabe et anderledes design til sit eget vintage-inspirerede skab. "Jeg kan godt lide at pynte klassisk med et strejf af sexet, vintage og rock 'n roll stil," siger hun.
Ragdoll's historie begynder med ideen om en perfekt "brugt" tee: Den afslappede, bløde silhuet med en rock'n'roll kant, som du har brugt timer på at finde på et loppemarked i Los Angeles eller Paris. Derefter skabte Ragdoll en samling af ubesværet, forhøjede essenser, der blander LA's tilbagestående livsstil med Europas afslappede chikke vibes.

Hendes design er inspireret af kvinder med ubesværet kølig stil fra hele verden - den pige, der kan trække i en overlevet overdreven trøje med et par distressed denim, samt støvler om dagen og i et par skind bukser og høje hæle om natten. Med andre ord kan en Ragdoll style bæres afslappet eller dressed-up. Det handler ikke kun om hvordan du styler dem, men derimod om, hvordan du bærer dem med en vis portion tillid."

Mest populære
RAGDOLL 191 SORT
RAGDOLL 191 SORT Før DKK 1.299,00
DKK 519,60
Info/køb
Varenummer: 095980-20
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 01-03-2019.
Før DKK 1.299,00
DKK 519,60
  

Spar DKK 779,40
Info / Køb
Størrelser på lager:
LARGE
OM BUSTEDWOMAN

Hos BUSTEDWOMAN er vi stolte af at være en stærk multibrand store, som kan tilbyde dig et bredt, men nøje udvalgt sortiment af eksklusive styles fra tidens dygtigste designere – hvad enten du shopper i vores butik eller webshop. Vi sætter store krav til shoppeoplevelsen og tror på, at god service er lige så vigtigt som lækre designs. Vores professionelle og erfarne team står derfor altid klar til at guide dig gennem de mange mærker, designs og materialer, indtil vi finder det helt rigtige til netop dig. Shopping skal være sjovt, og vi har gjort vores bedste for at skabe et spændende modeunivers, hvor du aldrig bliver træt af at gå på opdagelse. Rigtig god fornøjelse!

KUNDESERVICE

Er du i tvivl om størrelsen? Har du spørgsmål om materiale eller pasform? Eller er din størrelse udsolgt? Fortvivl ej, for hos BUSTEDWOMAN sidder vi klar ved tasterne og på telefonen for at give dig den bedst mulige service, når du besøger vores webshop. Så ring eller skriv til os, vi vil rigtig gerne hjælpe.


Webshop   21 26 30 03    /   Butik   86 82 30 00

BUSTED     ·     VESTERGADE 7     ·     8600 SILKEBORG     ·     TLF.: +45 21 26 30 03     ·     CVR 33234422     ·     INFO@BUSTEDWOMAN.COM
0 varer i kurven