Rock´n Blue

Rock’n Blue er et skandinavisk brand, som er en del af det populære svenske modehus House of Saki. Det blev lanceret i 1992 og har siden da lavet kvalitetsovertøj til kvinder – skandinaviske såvel som internationale. Brandet har, som navnet antyder, en kraftig rock’n roll æstetik, men med tydelig skandinavisk, sofistikeret kant. De har stort fokus på kvalitet, design og godt håndværk, og deres styles skal afspejle det autentiske og afslappede look fra den daglige urbane livstil. Deres designs er derfor inspireret af den globale musikscene og urbane subkultur for at ramme det helt perfekte look, som passer ind den moderne kvindes hverdag.

Mere om Rock and Blue

Rock’n Blue laver et bredt udvalg af lækkert overtøj til kvinder, herunder jakker, frakker og læderjakker. Deres designfilosofi er, at skabe overtøj som passer perfekt til dig – hver dag, alle steder. Brandet sætter med sine rødder i rock’n roll det unge og oprørske sind i fokus, dog med undertoner fra den sofistikerede skandinaviske mode. Inspirationen til deres design kommer fra den globale musikscene, ligesom de identificerer sig med de urbane subkulturer af forskellig art. Dermed formår Rock’n Blue at indfange det autentiske urbane look, og de forsøger med deres nøje udvalgte vaskeeffekter og manuelle bearbejdning at give deres tøj et unikt præg. Er du til en rå stil, eller vil du gerne give dit look rå kant, så prøv en af de fede jakker fra Rock’n Blue. Deres overtøj har det helt rigtige rå og afslappede look, som kan give kant til ethvert outfit. Du kan finde udvalgte styles fra Rock'n Blue her hos BUSTEDWOMAN.com og i vores butik i Silkeborg. Når du shopper online hos os, sender vi dine varer i løbet af 1-2 hverdage, og du har altid 14 dages fuld returret. Shopping skal nemlig være sjovt og nemt!  

Læderjakke fra Rock’n Blue

Rock’n Blues kollektioner byder på et lækkert udvalg af smarte læderjakker. Her finder du både de rå bikerjakker samt de mere klassiske skindjakker, selvfølgelig med et rocket twist. Du får deres jakker ikke kun et smart design, men også lækre kvaliteter og godt håndværk, som holder år efter år. En læderjakke er en god investering til garderoben, fordi den aldrig går af mode, passer til alt og kun bliver pænere med tiden. Giv den feminine kjole kant med en fed læderjakke, eller gå all-in på det rå look med et par slidte jeans, en t-shirt med print og en smart bikerjakke. Der er mange muligheder, når der hænger en læderjakke i skabet.  

Jakker fra Rock’n Blue

Overtøjskollektionerne fra Rock’n Blue byder på mange forskellige typer overtøj, bl.a. jakker, frakker, trenchcoats, læderjakker, dunjakker m.m. Du kan derfor finde en jakke til enhver sæson og enhver anledning, når du shopper jakker hos dette brand. Vi er især vilde med deres fede trenchcoats, som indfanger den klassiske trenchcoat-silhuet, men tilføjer fede detaljer for et moderne, opdateret look. Også deres dunjakker er værd at tage kig på – både vinterjakker og overgangsjakker. Dunjakkerne er i tidløse nuancer og silhuetter, men omfavner det rå urbane look med fede detaljer som lynlåse, pels, læder m.m. De er selvfølgelig alle af høj kvalitet og i et lækkert tidløs design, som du kan bruge år efter år.