Beaumont

Beaumont Amsterdam er et eksklusivt mærke, som designer og producerer smart, lækkert og anderledes overtøj til kvinder i alle aldre. Deres innovative tankegang er omdrejningspunktet i deres designs, og de har altid en finger på pulsen, når det gælder design og kvalitet. Hos Beaumont Amsterdam forener man æstetik og funktionalitet på fineste vis,
og hver sæson skaber brandet således en ny kollektion af lækre jakker i upåklagelig kvalitet, som indfanger sæsonens hotteste trends. Brandet laver jakker til enhver lejlighed og stil, så giv din garderobe et friskt og trendy pust med en jakke fra Beaumont Amsterdam.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om Beaumont her:

Jakker fra Beaumont Amsterdam

Modige, elegante og praktiske styles med et feminint touch er netop det, du finder hos Beaumont Amsterdam. Her tænkes der hele tiden innovativt i designprocessen, hvilket gang på gang resulterer i kvalitetsovertøj i de flotteste designs. Du finder jakker til enhver stil, og hvad enten du er til den klassiske, feminine, sporty eller rå stil, så er der en jakke til dig. Fælles for alle jakkerne er, at de kommer i trendy snit kombineret med tidløse detaljer og elementer. Du får derfor en jakke, som formår at kombinere sæsonens tendenser med den tidløshed, som gør den brugbar sæson efter sæson.

Dunjakker fra Beaumont Amsterdam

Vi er især vilde med de flotte dunjakker fra brandet, hvor det sporty og feminine look kombineres på fineste vis. Du får en praktisk og sporty dunjakke, men med et let og elegant udtryk og en feminin silhuet. Det er den perfekte jakke til overgangsperioderne, altså forår og efterår. De tykke og lange dunjakker er derimod perfekte til vinterens kulde. Lige meget hvad du vælger, får du en lækker kvalitetsjakke, så du kan holde varmen, når det danske vejr viser sig fra sin mindre pæne side. Jakkernes enkle udtryk gør dem super anvendelige, fordi de passer til alt i garderoben. Vælger du en blå, beige, sort eller grå dunjakke, har du en tidløs klassiker, du kan bruge sæson efter sæson. Skal der mere spræl på farverne, kan du vælge en dunjakke i en flot farve. Beaumont Amsterdam har et stort udvalg af lækre dunjakker, så der er rig mulighed for at finde en, som passer til din stil og garderobe.

Regnjakker fra Beaumont Amsterdam

Det danske vejr er en uforudsigelig størrelse, og det byder ofte på store regnskyl i overgangsperioderne. I sådan tilfælde er det praktisk at iklæde sig en regnjakke, men de har desværre ofte et lidt kedeligt udseende, hvorfor mange modebevidste kvinder fravælger dem. Men sådan forholder det sig ikke med regnjakker fra Beaumont Amsterdam! Her ser du for alvor brandets evne til at sammentænke æstetik og funktionalitet. Deres regnjakker er praktiske og funktionelle, men har et trendy udtryk, så de komplimenterer dit outfit fremfor at ødelægge det. Regnjakkernes flotte, trendy og tidløse design gør, at du også sagtens kan bruge dem, selvom vejret ikke byder på regn. Alt i alt et godt bud på den perfekte regnjakke til den stilbevidste kvinde.