E Avantgarde

Hos BUSTEDWOMAN finder du skønt tøj fra det danske mærke E. Mærket er kendt for kollektioner med et anderledes og afslappet udtryk, men med flotte detaljer i form af print, farver og syninger. Else Thing, som er kvinden bag det danske brand, lancerede det populære mærke i 2003. E designet er sporty og casual og matcher den aktive og målbevidste kvinde rigtig godt. Tøjet laves i naturmaterialer som bomuld, viscose, hør og vaskbart skind, og alle styles bærer præg af, at Else kræser meget for kvalitet og detaljer. Find dine favorititems fra E herunder…
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om E her:

E tøj til den kvalitetsbevidste kvinde

Mærket E har hovedsæde i Herning – Danmarks nerve, når det gælder mode og tekstiler. Skaberen Else Things mission er at designe trendy og funktionelt modetøj til den aktive og modne kvinde. Kvinden er kvalitetsbevidst, kræsen i sin påklædning, og hun er ikke bange for at udstråle individualitet. Hun er casual og rå i sin stil og personlighed, og  hun følger ikke moden, men skaber sin egen stil. Når Else Thing designer, er det tydeligt, at hun har sin kunde i centrum. Designeren får løbende feedback på sine kollektioner, hvilket betyder, at hun lytter til sine kunders ønsker og behov. E er et populært mærke i Danmark, men der er også stor efterspørgsel efter mærket i udlandet. Else Thing går derfor meget op i at lave forskellige items med god pasform, hvor der er plads til at være kvinde med de former, man har. Skønne kvindeformer er nemlig ikke ens, og der skal være lækkert tøj til alle! Kollektionen går derfor fra str. 36 op til str. 56.

E bukser og kjoler

Else Thing designer kollektioner i dæmpede farver - sort, grå og hvid - for at skabe et stilrent og harmonisk udtryk. Der lægges stor vægt på detaljer, og hvert et item er et kunstværk i sig selv. Tøjet har flotte stikninger, skæve udskæringer og rå lynlåse, som er med til at give mærket sin helt egen unikke stil. Hos BUSTEDWOMAN har vi et fint udvalg af bl.a. kjoler og bukser fra E, og vi kan anbefale dig at klikke forbi de mange smukke items fra E her i webshoppen. Du kan bruge din kjole fra E til hverdag, men med det unikke look egner den sig også særdeles godt til fest. Bukserne fra E kan kombineres med andre mærker fra vores shop, men du kan også gå all in på E og kombinere dem med en lækker E strik eller cardigan.

Køb tøj fra E online

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde nyt tøj til din garderobe online og i vores fysiske butik i Silkeborg. Vi har et utroligt kvalificeret personale med mange års erfaring indenfor mode, trends og tendenser, så du kan være sikker på at få den helt rigtige hjælp. Hos os finder du et bredt, men nøje udvalgt sortiment fra danske E. Vil du have tips til, hvordan du kan style dit tøj fra E? Og hvordan du kan dresse det op og ned, så det kan bruges både til hverdag og til fest? Så besøg os i butikken, vi vil hellere end gerne hjælpe!