Fuchs Schmitt

Shop dunjakker, uld jakker, ponchoer fra det anerkendte tyske mærke Fuchs-Schmitt hos BUSTEDWOMAN.COM.  I 1967 startede Paul Fuchs og Hans Schmitt dette spændende nytænkende overtøjs mærke. Deres grund filosofi var at  designe innovative styles i de allerbedste kvaliteter. Jakker, ponchoer og frakker der ville passe til alle kvinde typer, i alt slags vejr. Dette resulterede i  to fantastiske kollektioner om året. Fuchs-Schmitt har modtaget flere priser for deres designs og bliver solgt i førende modetøjsbutikker over hele verden. Hold øje med deres logo - ræven, den har været deres visuelle markør i over 15 år. Du er sikret de bedste kvalitets produkter, da dette er et firma, der ikke går på kompromis. Deres medarbejdere er det vigtigste for dem og derfor er er der totalt ligestilling, der betales samme løn for samme udførte arbejde.  Der lægges utrolig stor vægt på at forhindre børnearbejde og du kan være sikker på at en jakke fra Fusch-Schmitt er lavet på korrekt vis mht. arbejdsmiljø og trivsel. Virksomheden har høstet stor anerkendelse siden starten i 1967,og de får stadig priser for deres designs og høje moral når det kommer til deres medarbejders trivsel. Vi er glade for at kunne give dig muligheden for at få fingrene i disse lækre jakker og ponchoer.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Fuchs-Schmitt jakker, poncho, frakker

Vil du være med på den nyeste trend og er du vild med elegant og praktisk overtøj, så se vores nye tyske kvalitets mærke. Her finder du jakker og ponchoer i de bedste materialer og tidløse designs. Overtøj er uundværlige beklædningsdele og et must i alle garderober. Kollektionerne er fyldt med spændende styles. Der fokuseres meget på arbejdsmiljøet og du kan være sikker på at din nye jakke er lavet på bedste vis. Medarbejderene ses som det vigtigste aktiv i firmaet og derfor er der totalt ligestilling - kvinder og mænd får samme løn, for samme udførte arbejde. Dette velfunderet tyske firma er kendt for deres excellente kvalitet og elegante tidsløse silhouetter, der laver frakker, jakker, regnjakker, fleccejakker, uldjakker og ponchoer der kan bruges sæson efter sæson. En jakke fra Fuchs-Schmitt er ikke bare et stykke overtøj, der er nøje tænkt over materiale valg og design. Dette er et brand der virkelig designer overtøj til alle kvinder om du er til det mere klassiske eller farverige inspirerede look, du kan finde jakken der passer til din garderobe , så du altid rammer tidens trends og får lige præcis det udtryk du ønsker. Det er blot at vælge blandt de mange flotte designs.

Jakker til alle fra Fuchs-Schmitt

De fleste trendy kvinder bliver rigtig glade for jakker fra tyske Fuchs-Schmitt, fordi de fremstilles i de lækreste materialer og bedste kvaliteter, overtøj der passer sig både til sommer- og vintergarderoben.
Uldjakkerne er lavet i de bedste kvaliteter fra europa.
Vegan Down jakkerne er utrolig lette, meget bløde, varme isolerende, nemme at holde og allergivenlige.
Fake fur der bruges på nogle af jakkerne er af bedste kvalitet og ligner den ægte vare utroligt meget. Udover de beskrevet materialer, laver de også overtøj i dun, jakker med Gore-Tex, solar balls, regnjakker m.m.

Fuch's overtøj kendetegnes ved den gode kvalitet, der ses i alle de materialer, der bruges. Udover personale trivslen lægger brandet stor vægt på de mindste detaljer, der er kræset for de mindste finesser. Her finder den aktive og selvbevidste kvinde det helt rigtige overtøj. Find din favorit jakke og udtryk din personlige stil.    

Shop dine Fuchs-Schmitt-favoritter online

Overtøjet fra det tyske brand med de elegante styles og exceptionelle kvaliteter får alle kvinder til at føle sig velklædt og godt tilpas. Pasformen i Fusch-Schmitt's silhuetter kendetegnes ved at være dejlig let og yderst behageligt at have på. På den måde passer tøjet også til de fleste kvindeformer, hvad enten man er slank eller har lidt kvindelige former. Ved BUSTEDWOMAN.com har vi et stort udvalg af både jakker, ponchoer og frakker fra det lækre brand. Vi udvælger nøje det bedste fra alle de nyeste kollektioner, så du kan få den bedst mulige inspiration til dine næste køb her på vores onlineshop. Vi inviterer dig til at shoppe løs af dine favoritmærker her på siden og ikke mindst få god inspiration til din egen personlige stil. Det er tilmed blevet endnu sjovere at shoppe på BUSTEDWOMAN.com, fordi vi sender dine varer hurtigt og gratis der er gratis fragt ved køb over 399,- Vi ses i vores fysiske butikken i Silkeborg eller på vores online shop.