Lind

LIND er en historie om passion for strik.

Karin Lind har med hjertet tunet sit liv ind på strik.

Kollektionerne er designet i Danmark og udviklet til dig og din hverdagsgarderobe.
Klassiske strik med fine detaljer, gode pasformer, høj kvalitet  er  kendetegnet for  en LIND strik.

Ekspertise og personlighed , samt fokus på rene  kvaliteter  som organic cotton, uld og cashmere.

Passion, personality. And pretty good knitwear.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om Lind her:

Lind strik

Hos BUSTEDWOMAN finder du et flot udvalg af smarte strikbluser, herunder striktrøjer med og uden krave samt lange og korte strikkede cardigans. Sortimentet er siden mærkets begyndelse i 2010 udvidet med et stort antal af styles, og brandet udkommer hvert år med fire kollektioner. Kollektionerne byder på mange forskellige styles i flotte farver, fine mønstre og spændende detaljer, og deres strik  er udført i ren bomuld eller i en lækker bomuld/akryl blanding, hvilket gør, at den er super behagelig at have på. Strik fra Lind har et lækkert tidløs udtryk, og du har derfor et væld af muligheder, når du skal style den. Brug den til et par jeans eller en nederdel, eller brug den til fest over en smuk kjole.

Lind cardigan

En klassisk cardigan går man aldrig fejl af. Den holder sæson efter sæson, og du kan bruge den til alt. Hos BUSTEDWOMAN tilbyder vi et udvalg af smarte cardigans fra Lind, og du finder både korte og lange af slagsen. Ved alle de fine cardigans er der kræset om designet, og de har derfor fine detaljer i form af knapper, mønstre og veltænkte snit. Du kan bruge din cardigan til hverdag med et par jeans og en t-shirt, på job med et par bukser og en skjorte eller til fest med en lækker kjole. Du kan desuden bruge den over sommertoppene og –kjolerne på de kølige sommeraftener. En god basis cardigan er derfor en sikker vinder i garderoben, og hos Lind finder du mange gode bud på den perfekte basis cardigan.

Køb Lind strik online her

Med en strik fra Lind er du sikret en style, der holder sæson efter sæson, og du kan find din favorit online hos os her på BUSTEDWOMAN.com. Vi sender din strik fra Lind inden for 1-2 hverdage dage og helt gratis. Der går derfor ikke længe, før du kan hoppe i din nye strik, når shopper hos os. Har du spørgsmål eller kommentarer til din ordre, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig, så du får en skøn shoppeoplevelse. Er du i Silkeborg, håber vi, at du besøger vores skønne modeunivers i butikken i Vestergade for endnu mere lækker mode og inspiration.