Noella

Noella er et af de nye danske brands, der har fået stort succes, da de laver moderigtigt tøj til fornuftige priser. Her hos BUSTEDWOMAN finder du et bredt sortiment af skjorter, kjoler, bluser, bukser og strik fra Noella. Noella blev grundlagt i 2016 og har taget den danske modescene med storm. Dorte Bertel, der er head of designs, lader sig inspirere af den skandinaviske minimalisme. Deres designs appellerer til kvinden, der ønsker et spændende mix af det klassiske med de mere farverige styles. Tøjet fremstilles i de bedste kvaliteter og har altid små spændende finesser og detaljer. Fyld din hverdagsgarderobe med flotte styles fra Noella, så kan du mixe og matche efter humør og anledning. Der kommer seks kollektioner om året og til de meget fair priser, hvilket gør, at der er stor chance for at blive fristet, så du altid har de mest mode rigtige silhuetter i skabet. Vi håber at du bliver lige så begejstret for de flotte styles som vi er.  
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om Noella her:

Noella i 2021

Noella har et bredt udvalg af moderigtigt tøj, og kollektionerne spænder over alt fra de populære strik, jakker, kjoler, bluser, og meget mere. Sammensæt de mange styles, så de passer til det look du ønsker. Noella er gode til at designe lækre klassiske silhuetter til din basis garderobe, men du finder også altid spændende styles med et twist af tidens tendenser, mønstre og farver. Du finder altid mange skønne strik i kollektionerne, om det er en vest, bluse, cardigan eller kjole, så er Noella kendt for de lækre strik - dette er også populære styles, så de kan hurtigt blive udsolgt. Heldigvis er der flere af de bedst solgt styles, der går igen i kollektionerne, så man altid kender pasformen og kvaliteten. Her er der så bare den udfordring at skulle begrænse sig. Ud af de seks kollektioner er de to af dem, det man kalder hovedkollektioner og der er lidt flere styles med der, de sidste fire er mindre ekspres kollektioner, hvor designeren har mulighed for at have fingeren på pulsen og designe de mest tidsrigtige og smarte styles, der komplimenterer hovedkollektionerne på fineste vis.

Noella – dit nye favorit tøj mærke

Det bedste strik items. Da det danske vejr er hurtigt omskifteligt, så er de fine strik fra Noella blevet meget populære. Her finder du altid trendy og lækre strik. Her er pasform og kvalitet vigtige elementer, der gør at du kommer til at elske de mange fine strik. I sortimentet finder du veste, oversized cardigans, bluser med flotte ærmer og hul mønstre. Find den der passer til din stil, om det er til jeans, nederdel eller over en kjole. DU vil altid kunne finde lige præcis det stykke tøj du leder efter i kollektionerne - shop online og udforsk hele Bustedwomans store tøj univers.

Tøj til gode priser fra Noella

Det er vigtigt for designeren Dorte Bertel, at tøjet får kvinderne til at føle sig rigtig godt tilpas og samtidig med de er på moden. Der er lagt stor vægt på, at tøjet fra Noella skal  henvender sig til stort set alle kvinder. Målgruppen er kvinder der sætter pris på et moderigtigt design og en god kvalitet. Filosofien er at dette skal kunne erhverves til meget rimelige priser og derfor kan du altid finde tøj i prisklasser hvor alle kan være med. Dette er nok en af grundende til brandets mange faste kunder der køber tøjet sæson efter sæson.
Shop online døgnet rundt på BUSTEDWOMAN.com for at finde en strik, en kjole, en vest eller meget andet fra det spændende nye danske brand Noella. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så sidder vi åbningstiden klar ved telefon og mail for at hjælpe dig.