Rullekraver

Rullekraver

Under dette sortiment finder du vores store udvalg af rullekraver. Rullekraver er rigtig lækre og luner godt om halsen, og de har altid været i modebilledet mere eller mindre. Blusen med høj hals er super anvendelige alene, under cardigans eller habitjakker, og er det perfekte stykke tøj til det danske klima. Rullekraver findes i mange forskellige materialer, og står du lige og mangler en lækker tynd, eller en tyk og super varm rullekrave, så er du landet det helt rigtige sted. Hos BUSTEDWOMAN har vi nemlig mange forskellige slags rullekraver til kvinder. 

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Rullekraver til damer

Med den rigtige kombination kan rullekraver bruges til mange forskellige looks – formel, afslappet eller bare et klassisk hverdagslook. Det er dig, der bestemmer, hvordan du vil bruge din nye lækre rullekrave. Vælger du en tynd af slagsen, har du mulighed for at bruge trøjen alene eller under en tykkere trøje, hvilket giver dig ekstra mange muligheder for at benytte din rullekrave. Vi synes, det er en lækker basis ting, som er rar at have liggende i kommoden, når du rammer efteråret og vinteren.  

Rullekrave i strik

En strik med høj hals er altid en sikker vinder på en kold dag. Du kan både finde rullekraver i tynd strik eller i tyk strik, alt efter hvad du gerne vil bruge den til og sammensætte den med. Vi er især glade for de tynde rullekraver i strik, som ofte er strikket i uld. De giver en god varme, men bibeholder et enkelt og fint look. Vælger du en strikket rullekravebluse kan du bruge den alene, over en top for et ekstra lag, eller du kan bruge den sammen med en cardigan eller flot pelsvest.

Rullekrave med blonder

En rullekrave med blonder tilføjer lidt ekstra detaljer til den klassiske trøje med høj hals. Du kan finde dem i ren blonde, med blonde krave eller med blonde krave og blondeærmer. De forskellige modeller giver dig forskellige muligheder, når du skal sammensætte et outfit. Har du en trøje, hvor ærmer og den høje hals består af blonder, kan du tage en rå t-shirt med print over og lade de feminine blondeærmer og krave kigge frem. Rullekraven i ren blonde ser derimod knaldgodt ud i selskab med et par løse bukser eller klassiske damebukser og par stilletter til en aften ude med pigerne. Du kan også bruge rullekraver med blondehals under sweatshirts eller striktrøjer for at tilføje dit look lidt ekstra kant og et feminint touch.
OM BUSTEDWOMAN

Hos BUSTEDWOMAN er vi stolte af at være en stærk multibrand store, som kan tilbyde dig et bredt, men nøje udvalgt sortiment af eksklusive styles fra tidens dygtigste designere – hvad enten du shopper i vores butik eller webshop. Vi sætter store krav til shoppeoplevelsen og tror på, at god service er lige så vigtigt som lækre designs. Vores professionelle og erfarne team står derfor altid klar til at guide dig gennem de mange mærker, designs og materialer, indtil vi finder det helt rigtige til netop dig. Shopping skal være sjovt, og vi har gjort vores bedste for at skabe et spændende modeunivers, hvor du aldrig bliver træt af at gå på opdagelse. Rigtig god fornøjelse!

KUNDESERVICE

Er du i tvivl om størrelsen? Har du spørgsmål om materiale eller pasform? Eller er din størrelse udsolgt? Fortvivl ej, for hos BUSTEDWOMAN sidder vi klar ved tasterne og på telefonen for at give dig den bedst mulige service, når du besøger vores webshop. Så ring eller skriv til os, vi vil rigtig gerne hjælpe.


Webshop   21 26 30 03    /   Butik   86 82 30 00

BUSTED     ·     VESTERGADE 7     ·     8600 SILKEBORG     ·     TLF.: +45 21 26 30 03     ·     CVR 33234422     ·     INFO@BUSTEDWOMAN.COM
0 varer i kurven