Saki

Hos BUSTEDWOMAN finder du et flot udvalg af jakker og frakker fra Saki Sweden. Saki er kendt for at lave kvalitetsovertøj i et klassisk design, men med et moderne og skandinavisk tvist. Det svenske mærke er en del af det prominente skandinaviske modehus House of Saki, som blev grundlagt i 1987 i Malmø, og mærket oplever stor international succes blandt modeelskere i alle aldre. Det henvender sig til den elegante og moderne kvinde, der altid har en finger på pulsen, når det gælder trends. Med Saki får du elegant overtøj af høj kvalitet, som passer til den moderne kvindes travle hverdag. Se vores udvalg af smarte jakker fra Saki lige her.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om Saki her:

Saki jakker – den perfekte overgangsjakke

Saki-jakker er kendetegnet ved høj og eksklusiv kvalitet og design, som altid matcher tidens populæreste trend. Jakkerne er udført i luksusmaterialer, såsom skind, læder og dun. Det gode håndværk og den høje kvalitet har stor betydning for jakkernes holdbarhed, og du kan derfor være sikker på, at din nye jakke fra Saki holder i mange år – både hvad angår slid og look. Jakkerne afspejler tydeligt, at design, fit og kvalitet er i højsædet, og du er ikke i tvivl om, at du har fat i en god jakke. Hos BUSTEDWOMAN har vi mange flotte styles fra svenske Saki, og du kan shoppe jakkerne både online og i butikken i Silkeborg. Jakkerne fra Saki kommer med mange smarte detaljer, herunder lommer, spænder, pelskraver, ribkanter m.m, som alle er med til at give din jakke et unikt og eksklusivt udtryk. Brug jakken over en strik og par jeans for et lækkert efterårs- og vinterlook, som holder dig varm og skærmer mod kulden. Husk, at din jakke er det første, folk ser. Vælg derfor en flot jakke, som afspejler dig og din stil på bedste vis. Har du brug for hjælp til at finde den perfekte jakke, så hjælper vi rigtig gerne. Find os i butikken, eller kontakt os per telefon eller mail, hvis du shopper online.

Saki frakker – eksklusivt look

Hos BUSTEDWOMAN finder du også et udvalg af længere frakker med et flot figursyet og feminint fit. Kvaliteten er i top og fuld af fine og eksklusive detaljer, som f.eks. en hætte med pelsbeklædning. Sakis elegante og moderigtige design gør frakkerne ideelle til både hverdag og fest i vintersæsonen. Du kan derfor både bruge den på turen til og fra arbejde sammen med dit hverdagsoutfit, eller du kan bruge den over den fine aftenkjole, når du skal ud. Med en frakke fra Saki får du en ny favorit i garderoben - En favorit, som holder vinterkulden på afstand de næste mange år.

Saki online hos BUSTEDWOMAN

Med en jakke eller frakke fra Saki får du rigtig meget for dine penge. Jakken er udført i gode kvalitetsmaterialer, håndværket er gennemført, og der er tænkt over alle detaljerne. På bustedwoman.com finder du et flot udvalg af lækre jakker og frakker fra det populære mærke. Klik rundt på siden, og find din næste eksklusive frakke eller jakke fra mærket Saki. Husk, at vi sender dine varer allerede i dag, hvis du bestiller inden klokken 15.00. Kan du ikke finde en favorit blandt Saki-jakkerne? Vi har et stort udvalg af overtøj fra en lang række andre kendte modebrands, og du kan finde dem alle lige her på webshoppen.