Saki

Hos Busted Woman finder du et flot udvalg af jakker og frakker fra Saki. Saki er kendt for sin eksklusive kvalitet og gode og feminine pasform. Mærket rammer altid tidens farver, og har et flot eksklusivt udtryk. Det svenske mærke har eksisteret siden 1982, og oplever stor international succes blandt modeelskere. Saki henvender sig til den kvalitetsbevidste kvinde, som elsker at iføre sig luksusvarer, og som gerne vil skille sig ud. Se vores udvalg af Saki jakker og frakker herunder.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om Saki her:

Saki jakker – den perfekte overgangsjakke


Saki jakker er kendetegnet ved høj og eksklusiv kvalitet, og matcher altid tidens trend. Jakkerne er udført i luksusmaterialer, så som skind, læder og dun. Det gode håndværk og den høje kvalitet har stor betydning for jakkernes holdbarhed. Du kan være sikker på at din nye jakke fra Saki holder i mange år – både hvad angår slid og look.  En jakke fra Saki har et feminint snit og matcher tidens trend. Hos Busted Woman har vi korte jakker i termo-stil med forskellige fine detaljer. Lommer, spænder, kraver, ribkanter er nogle af de detaljer du finder på din Saki jakke. Brug jakken over en strik, og du har den perfekte overgangsjakke, som holder dig varm inden kulden for alvor rammer.

Saki frakker – eksklusivt look


Hos Busted Woman finder du også et udvalg af længere frakker med flot figursyet form. Kvaliteten er i top og fuld af fine detaljer, som f.eks. en hætte med pelsbeklædning, som giver frakken et ekslusivt look. Brug frakken på kolde vinterdage både til hverdag og fest. Med en frakke fra Saki får du en ny favorit i garderoben, som holder i mange år.

Saki online hos Busted Woman


Med en jakke eller frakke fra Saki får du rigtig meget for dine penge. Jakken er udført i gode kvalitetsmaterialer og håndværket er gennemført. På bustedwoman.com finder du et flot udvalg af lækre jakker og frakker fra det populære mærke Saki. Klik rundt på siden og find dit lækre og eksklusive modetøj fra mange kendte mærker. Husk at vi sender dine varer allerede i dag, hvis du bestiller inden klokken 14.00.

OM BUSTEDWOMAN

Hos BUSTEDWOMAN er vi stolte af at være en stærk multibrand store, som kan tilbyde dig et bredt, men nøje udvalgt sortiment af eksklusive styles fra tidens dygtigste designere – hvad enten du shopper i vores butik eller webshop. Vi sætter store krav til shoppeoplevelsen og tror på, at god service er lige så vigtigt som lækre designs. Vores professionelle og erfarne team står derfor altid klar til at guide dig gennem de mange mærker, designs og materialer, indtil vi finder det helt rigtige til netop dig. Shopping skal være sjovt, og vi har gjort vores bedste for at skabe et spændende modeunivers, hvor du aldrig bliver træt af at gå på opdagelse. Rigtig god fornøjelse!

KUNDESERVICE

Er du i tvivl om størrelsen? Har du spørgsmål om materiale eller pasform? Eller er din størrelse udsolgt? Fortvivl ej, for hos BUSTEDWOMAN sidder vi klar ved tasterne og på telefonen for at give dig den bedst mulige service, når du besøger vores webshop. Så ring eller skriv til os, vi vil rigtig gerne hjælpe.


Webshop   21 26 30 03    /   Butik   86 82 30 00

BUSTED     ·     VESTERGADE 7     ·     8600 SILKEBORG     ·     TLF.: +45 21 26 30 03     ·     CVR 33234422     ·     INFO@BUSTEDWOMAN.COM
0 varer i kurven