Turtlenecks

Turtlenecks er en af de helt store tendenser i denne sæson. Turtlenecks har høje, tætsiddende kraver. Et rigtig godt alternativ hvis man ikke vil bruge en rullekrave. Under dette sortiment finder du vores store udvalg af tørklæder

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om vores Turtlenecks her:

Det rigtig smarte ved en turtleneck er at der findes mange forskellige modeller, du kan bl.a. vælge mellem tunikaer, sweatshirts, strik, toppe, bluser og kjoler. De er super lækre at have på Hos bustedwoman.com elsker vi selv de famøse turtlenecks, især i de kolde måneder. Derfor har vi alle modeller af turtlenecks fra mange af vores eksklusive mærker. De flest jakker og overtøj kan bruges over turtlenecks. De kan give forskellige looks – formelt, smart afslappet hverdags eller noget helt tredje, det er dig der bestemmer hvordan du kunne tænke dig at sammensætte en af vores flotte turtleneck modeller.
Hos bustedwoman.com garantere vi hurtig levering og returnering samt 14 dages fuld returret

OM BUSTEDWOMAN

Hos BUSTEDWOMAN er vi stolte af at være en stærk multibrand store, som kan tilbyde dig et bredt, men nøje udvalgt sortiment af eksklusive styles fra tidens dygtigste designere – hvad enten du shopper i vores butik eller webshop. Vi sætter store krav til shoppeoplevelsen og tror på, at god service er lige så vigtigt som lækre designs. Vores professionelle og erfarne team står derfor altid klar til at guide dig gennem de mange mærker, designs og materialer, indtil vi finder det helt rigtige til netop dig. Shopping skal være sjovt, og vi har gjort vores bedste for at skabe et spændende modeunivers, hvor du aldrig bliver træt af at gå på opdagelse. Rigtig god fornøjelse!

KUNDESERVICE

Er du i tvivl om størrelsen? Har du spørgsmål om materiale eller pasform? Eller er din størrelse udsolgt? Fortvivl ej, for hos BUSTEDWOMAN sidder vi klar ved tasterne og på telefonen for at give dig den bedst mulige service, når du besøger vores webshop. Så ring eller skriv til os, vi vil rigtig gerne hjælpe.


Webshop   21 26 30 03    /   Butik   86 82 30 00

BUSTED     ·     VESTERGADE 7     ·     8600 SILKEBORG     ·     TLF.: +45 21 26 30 03     ·     CVR 33234422     ·     INFO@BUSTEDWOMAN.COM
0 varer i kurven